Christopher Vintage Cars is gespecialiseerd in unieke auto’s, vooral auto’s gebouwd in de jaren tussen de 1e wereld oorlog en de 2e wereld oorlog, of uit een vroegere periode. Behalve auto’s uit Europa hebben we ook auto’s uit Amerika. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat onze auto’s in goede conditie zijn en dat ze kunnen worden gebruikt voor hetgeen ze zijn gemaakt, namelijk rijden. Wij zijn nog maar net gestart in deze markt en het bedrijf is nog maar klein, onze collectie bestaat uit maar enkele auto’s. Er wordt veel tijd gestoken in het zoeken en het inkopen van de auto’s. Daarbij is het van belang om goed in te schatten in welke conditie de auto is, slijtage of veel erger, slecht of verkeerd onderhoud in het verleden kan geleid hebben tot grote schade. Ook de originaliteit van de auto’s is een belangrijk punt.

Wat is nu een unieke auto? Niet alleen de auto’s waar er maar enkele van zijn gemaakt of nog slechte enkele exemplaren van over zijn, zijn uniek. Nee, als een auto niet is gerestaureerd en zijn originele toestand en technische staat zo goed is dat je er prima mee kunt rijden is het ook een uniek exemplaar.

Zo heeft elke auto zijn charme en zal de één kiezen voor een tot nieuwstaat gerestaureerde auto en de ander eerder een voorkeur hebben voor originaliteit of een auto met duidelijk aanwezige sporen van gebruik en leeftijd. Hoe dan ook zal een auto aangeboden door CVC zijn nagekeken op de technische toestand en is het uitgangspunt om een betrouwbare auto te presenteren die gereed is voor gebruik.

Nash model 690 (1923)

Armstrong Siddeley Hurricane 18HP (1950)

Opel model 10-40PS Pullman Limousine (1928)

Buick model 44 (1922) deze auto is verkocht

Armstrong Whitworth 15/20HP (1912)
deze auto is verkocht

Auto Accessoires